O Nama

Kvalitetan Nameštaj

Kvalitetan nameštaj, proizvodi Fabrika nameštaja “Extra San”. Proizvode naše fabrike možete pronaći u velikom broju prodajnih salona u Srbiji. Fabrika nameštaja “Extra San” iz Ribarića, opština Tutin osnovana je 1998. godine.

proizvodnja garnitura, ugaonih garnitura, ležajeva, kauča i fotelja-linija-1

Posvećenost i rad na kvalitetnoj izradi nameštaja, okarakterisalo je konstantno širenje asortimana proizvoda. Modernizacijom proizvodnih kapaciteta i upošljavanje novih mladih kadrova, unapredili smo proizvodnju kvalitetnog nameštaja.

kvalitetan-namestaj-extra-san-trosed-dvosed-fotelja-stilski-namestaj-extra san-4-prodajni saloni

Danas fabrika posluje u novoizgrađenom i savremenom objektu koji je opremljen najsavremenijom tehnologijom.

Fabrika poseduje dva ekskluzivna salona nameštaja u Novom Pazaru i Prijepolju, kao i zastupnike u Srbiji, Crnoj Gori i BiH.

Osoblje čine kvalitetni, dobro obučeni i stručni kadrovi.

 

kvalitetan-namestaj-extra-san-trosed-dvosed-fotelja-stilski-namestaj-extra san-4-prodajni saloni

Mašinski park je moderan i visokoproduktivan i odraz je permanentnog tehnološkog razvoja i osavremenjivanja. Zaslugom svojih dizajnera i konstruktora, razvijen je širok proizvodni program, koji se i dalje konstantno razvija i dopunjuje. Okosnicu programa čini proizvodnja tdf garnitura, ugaonih garnitura, ležajeva, kauča i fotelja.

 

Od kvalitetnih sirovinskih materijala i repromatrijala proističe elegantan i kvalitetan nameštaj. Pored permanentnog rada na savremenom dizajniranju proizvoda, nameštaj fabrike “Extra San” uspeva da zadrži svoju originalnost, što ga čini prepoznatljivim u industriji nameštaja, a to je garancija uspešnog razvoja fabrike.

Kvalitetan nameštaj podrazumeva, moderan dizajn nameštaja i izbor kvalitetnih štofova u trendu.

Naša Vizija

Projekat nove fabrike EXTRA SAN. Izgradnja je počela 2020 g.

a kraj radova i otvaranje je predvidjeno za jesen 2021. g